"Yeni Bir Yıl Yeni Bir Sen!" Etkinliği

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 21-22 Aralık 2021 tarihlerinde öğrenci ve personelimize yönelik iki etkinlik gerçekleştirilecektir. Doç. Dr. Sinem Tarhan'ın moderatörlüğündeki etkinlik merkezimizde yüz yüze yapılacaktır. Etkileşimli olarak planlanan etkinlikte katılımcıların önce 2021 yılında yaşadıklarını ve öğrendiklerini gözden geçirmeleri sağlanacak sonra da yeni yıla ilişkin umutları ve planları üzerinde durulacaktır.
Her iki etkinliğin kontenjanı 15'er kişiyle sınırlıdır. Etkinliğe katılım formuna bio'daki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Görüşmek üzere