Üniversiteli Olmak Semineri Düzenlenmiştir

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 2. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04 Ocak 2024 Perşembe günü PDREM Müdürü Doç. Dr. Sinem TARHAN tarafından “Üniversiteli Olmak (Hedef belirleme, zaman yönetimi, sağlıklı iletişim)” konulu bir seminer düzenlenmiştir.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 2.sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Doç. Dr. Ümmühan Avcı’nın daveti ile gerçekleşen seminer, Doç. Dr. Ümmühan Avcı’nın ve öğrencilerin soruları ve örnekleri ile interaktif bir şekilde tamamlanmıştır.