Sağlıklı ve Adaletli Yakın İlişkiler

Doç. Dr. Sinem TARHAN tarafından 14 Aralık 2022 Çarşamba günü “Sağlıklı ve Adaletli Yakın İlişkiler” konulu bir seminer verildi. Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde düzenlenen seminerde iletişim, sağlıklı iletişim, iletişimde hayır diyebilme, yakın ilişkilerin hayatımızdaki önemi yakın ilişkilerde verilen ve alınan mesajlar, toplumsal cinsiyet kalıp yargılarının yakın ilişkilere etkisi, toplumsal cinsiyet eşitliği konuları üzerinde duruldu. Seminer öğrencilerin soruları, cevapları ve örnekleri ile interaktif bir şekilde tamamlandı.