Psikolojik İlk Yardım Semineri Gerçekleştirildi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Araştırma ve Uygulama Merkezi müdür yardımcısı öğretim üyesi Dr. Emel Genç tarafından 8 Kasım 2023 tarihinde öğretmen adaylarına yönelik kriz ve afet dönemlerinde psikolojik ilk yardım semineri düzenlenmiştir. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde kriz, afet ve travma anları, psikolojik ilk yardımın temel birleşenleri ve nasıl uygulanması gerektiği gibi konular hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Etkinlik öğrencilerden gelen soru, görüş ve önerilerle sonlandırılmıştır.
  • PDREM Tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumunda Görev Yapan Psikolog ve Sosyal Çalışmacılarla Toplantı Gerçekleştirildi