Bartın Üniversitesi PDREM tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Sinem TARHAN, Dr. Öğr. Üyesi Eyup ZORLU, Öğr. Gör. Şenay ÇAKIR DİLEN ve Öğr. Gör. Berkan DEMİR’in katılımıyla 28 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Bartın ilinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesinde görev yapan psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarıyla toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda PDREM ve KYK yurtlarındaki işleyiş hakkında bilgi paylaşımı ve fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversite öğrencilerinin karşılaştığı ortak uyum sorunlara çözüm önerileri ve işbirliklerinin konu olduğu toplantı iyi dilek ve temennilerler ile sonlandırıldı.

• PDREM Tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumunda Görev Yapan Psikolog ve Sosyal Çalışmacılarla Toplantı Gerçekleştirildi