Öğrenci Temsilcileri ile Birim Toplantısı Gerçekleştirildi

Dr. Öğretim Üyesi Eyup ZORLU tarafından 23 Şubat 2024 tarihinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini belirlemek amacıyla fakülte, yüksek okul ve üniversite öğrenci temsilcilerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bu doğrultuda merkezin tanıtımı, çalışma şekli ve merkeze başvurma yolları hakkında bilgi verilmiştir. Toplantı sonunda öğrenci temsilcilerinin soruları yanıtlanmıştır.