Nurgül-Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Okulu Merkezimizi Ziyaret Etti

23 Kasım 2022 Çarşamba günü Nurgül- Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Özay Karademir ile Müdür yardımcısı Erkan Altıntaş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez Müdür Doç. Dr. Sinem Tarhan, Müd. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Eda Çürükvelioğlu Köksal, Müd. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Emel Genç, Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuriye Semerci, Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Nihal Özdemir’in de katılımı ile gerçekleşen toplantıda müdürümüz Özay Karademir ve müdür yardımcısı Erkan Altıntaş’ın öğrencilerine ve velilerine yönelik etkinlikler konusunda talepleri alındı. PDREM, Özel Eğitim Bölümü ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü olarak özel eğitim ve uygulama okulu öğrencilerine ya da velilere yönelik yapılabilecek etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.