Mutlu Evlilikler Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Sosyal Psikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ tarafından 29 Eylül 2022 Perşembe günü "Mutlu Evlilikler" konulu seminer verilmiştir.

Seminer üniversitemiz personeline yönelik olarak online ortamda interaktif bir şekilde gerçekleşmiştir.  Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ’e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

• Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PEDOK) Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

• Sosyal İçerme Bağlamında Hayat Boyu Öğrenme Paneline Katılım Gerçekleştirilmiştir

• Kayıp ve Yas Psikolojisi Semineri Gerçekleştirildi

• Kayıp ve Yas Danışmanlığında Psikodrama Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi