Kayıp ve Yas Danışmanlığında Psikodrama Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi

Doç. Dr.Özlem Şener tarafından 08 Mart 2024 tarihinde GEBZE RAM davetiyle psikolojik danışmanlara ‘Kayıp ve Yas Danışmanlığında Psikodrama Teknikleri’ konulu bir atölye gerçekleştirildi. Etkileşimli olarak gerçekleştirilen bu atölyeye sınırlı sayıda psikolojik danışman katılabileceği için 28 kişi ile gerçekleştirildi. Bu atölyede kayıp ve yas psikolojisi hakkında genel bilgi verildikten sonra anışma oyunları ile ısınma aşamasından sonra yas lokogram  ve vedalaşmada boş sandalye teknikleri uygulandıGrup paylaşımı alınarak çalışma sonlandırıldı. Atölye sonunda dinleyicilerin soruları cevaplandı.