“Kariyer Sürecinde Motivasyon” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Öğr. Gör. Pelin Su Altan’ın yaptığı “Kariyer Sürecinde Motivasyon” etkinliği 26 Mart 2021 Cuma günü gerçekleştirildi. Zoom Meeting üzerinden çevrim içi olarak düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Öğretim Üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Eda Çürükvelioğlu Köksal ile Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Emel Genç katıldı. Aynı zamanda  Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcılığı görevini de sürdüren hocalarımızın özel hayatlarından örneklerle kariyer kararları, kariyer süreçleri, yaşadıkları zorluklar ve motivasyon kaynakları hakkında yaptıkları paylaşımların öğrencilerimizin kariyer süreçleri için yol gösterici olduğunu umut ediyoruz.

Bu keyifli ve verimli etkinliği düzenlediği için Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezine; katılımları için değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz…