Kariyer Rehberliği Semineri Gerçekleştirildi

Çayçuma Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenlerin katılımı ile 19.02.204 tarihinde Devrek Sabahat- Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nde 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Rehber Öğretmenler Toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Bartın Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Sinem TARHAN tarafından “Kariyer Rehberliği” konulu bir seminer verilmiştir.  Rehber öğretmenler okullarında kariyer rehberliği konusunda yaptıkları çalışmalara ilişkin örnekleri paylaşarak aktif katılım sağlamış, seminer soru- cevap ile tamamlanmıştır.