İyilik Hali Yıldızı Modeli Etkinliği Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Psikolojik  Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 16.00’da Prof. Dr. Fidan Korkut Owen’ın katılımları ile “İyilik Hali Yıldızı Modeli”ni konu alan bir  seminer gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Fidan Korkut Owen iyilik halinin önemi ve boyutları hakkında bilgi vermiş, iyilik hali yıldızı modelini açıklamıştır. Ardından, iyilik hali yıldızı modeli anketi katılımcılar tarafından doldurulmuş, iyilik hali yıldızlarını çizen katılımcılardan gönüllü olanların paylaşımı ve soru cevap ile etkinlik devam etmiştir.

Etkinliğimize konuk olarak farklı boyutları ile iyilik halinin önemini bir kez daha fark etmemize yardımcı olan Prof. Dr. Fidan Korkut Owen hocamıza, etkinliğimize katılarak destek veren Sayın Dekanımız Prof. Dr. Çetin Semerci’ye, soru cevap ve paylaşımları ile etkinliğimizin aktif ve verimli geçmesini sağlayan hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.