Güç Sende Biz de Yanında Söyleşisi Gerçekleştirildi

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü “Gençlik ve Ruh Sağlığı Çalışmaları Kapsamında” farklı kurumlarla ortak çalışmalar yapmaktadır. Bu doğrultuda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde 09.11.2022 tarihinde öğrencilerimize yönelik bir söyleşi programı düzenlenmiştir. “ Güç Sende Biz de Yanında” konulu söyleşiye Merkez müdürü Doç. Dr. Sinem TARHAN ile İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Burcu BALAK konuşmacı olarak katılmıştır. Konuşmacıların sunumlarının ardından etkinlik soru cevapla tamamlanmıştır. Konuşmacılara ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.