Flört Şiddeti Etkinliği Gerçekleştirildi

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 2 Kasım 2021 Salı günü saat 13:30'da gerçekleştirilien ve Dr. Öğr. Üyesi Eda ÇÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL hocamızın konuşmacı olarak yer aldığı Flört Şiddet konulu etkinlikte şiddet türleri, flört şiddeti ve şiddet döngüsü gibi konular ele alınmıştır. Etkinlikte öğrencilerimizin deneyimleri dinlenilmiştir. Etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.