Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi danışma kurulu toplantısı 20 Ekim 2022 Perşembe günü online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda danışma kurulu üyelerine merkezin kuruluş amacı, misyonu, vizyonu, stratejik planı, eylem planı ve bu planlar doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Uzm. Psikolojik Danışman Burak Tuna tarafından Başkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik merkezinin örnek çalışmaları anlatıldı. Okul psikolojik danışmanları Handan Özdemir ve Yeter Mengüç tarafından öğretmenlere yönelik yapılabilecek çalışmalar ve Bartın Üniversitesinin tanıtımına sunulabilecek katkılar konusunda öneriler sunuldu. Öğr. Gör Meryem Esra Öztabak, Ağdacı kampüsündeki öğrencilere yönelik yapılabilecek etkinliklere ilişkin öneriler sundu. Danışma kurulu üyelerimize toplantıya katılımları ve destekleri için teşekkür ederiz.