Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ziyaretimiz

Bartın Üniversitesi psikososyal müdahale ekibi üyelerinden Doç Dr. Sinem Tarhan, Dr.Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus, Dr.Öğr. Üyesi Bilge Sulak Akyüz, Dr.Öğr. Üyesi Emel Genç ve Dr.Öğr. Üyesi Zeynep Turhan 16 Şubat 2023 Perşembe günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bartın İl müdürü Hüseyin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette, ülkemizin yaşadığı deprem felaketi sonrasında özellikle Bartın’a gelen deprem mağdurları konusunda Bartın Üniversitesinin sunabileceği hizmetler hakkında bilgi verildi ve iş birliği içinde çalışılması kararı alındı.