İletişim Becerileri Atölye Çalışması Düzenlenecektir

İletişim Becerileri Atölye Çalışması, üniversite öğrencilerinin iletişim becerilerini güçlendirmek, günlük yaşamlarında sağlıklı iletişim kurmaları için gerekli olan bilgi ve becerileri öğrenmelerini sağlamak için düzenlenen interaktif bir etkinliktir. Etkinlik kapsamında aşağıdaki konulara değinilecektir;

• İletişimin tanımı, iletişim stilleri, iletişimi başlatma ve sürdürme becerileri, etkili iletişim için gerekli olan unsurlar, sen dili/ben dili kullanımı, aktif dinleme becerileri
  • İletişim engelleri ve iletişimde hatalar
  • İletişimde ‘çatışma’ kavramının tanımı, olası sebepleri ve çözüm yolları
  • Hayır diyebilme

İletişim Becerileri Atölye Çalışması 22 Nisan 2022, saat 10.00-12.30 arasında, Eğitim Fakültesi 3.kat Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi 324 numaralı Eğitim Odası’nda gerçekleştirilecektir.

Atölye çalışması, Dr. Öğr. Üyesi Eda Çürükvelioğlu Köksal ile  Öğr. Gör. Berkan Demir tarafından yürütülecektir.

Etkinlik Bartın Üniversitesi öğrencilerine açık olmakla birlikte katılımcı sayısı 15 ile sınırlandırılmıştır.

Çalışmaya ön kayıt yaptırmak için ön kayıt formunu doldurunuz.

NOT: Çalışmaya katılacak kişi sayısı 15 kişi ile sınırlı olduğu için ön başvuru formunun en geç 21 Nisan 2022 Perşembe, saat 16.30’a kadar doldurulması gerekmektedir. Katılım önceliği başvuru sırasına göre belirlenecektir. Atölye çalışmasına katılacak kişilere ‘pdrem@bartin.edu.tr’ adresinden geri dönüş sağlanacaktır. Bu nedenle, ön kayıt formunda yer alan mail adresi kısmına güncel olarak kullandığınız  bir mail adresini yazmanız önemlidir.